umutcanplt Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Laptopum şarjda değilken pildeyken kasmıyor. Daha iyi performans oluyor fakat sarjı taktığım zaman kasmalar takılmalar oluyor gerçekten çok rahatsız oluyorum. Bunun çözümü nedir? Batarya almayı düşünüyorum sizce ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
Laptopum şarjda değilken pildeyken kasmıyor. Daha iyi performans oluyor fakat sarjı taktığım zaman kasmalar takılmalar oluyor gerçekten çok rahatsız oluyorum. Bunun çözümü nedir? Batarya almayı düşünüyorum sizce ne yapayım?
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Ağustos 2021 #2 Aygıt yöneticisinden batarya sürücüsünü devre dışı bırakmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #3 Normalde tem tersi olması lazım o nasıl oluyor yav Artı 0 Eksi
KS KS umutcanplt Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #4 Makoto Itou dedi: Aygıt yöneticisinden batarya sürücüsünü devre dışı bırakmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. muhammedqqw dedi: Normalde tem tersi olması lazım o nasıl oluyor yav Genişletmek için tıkla... Vallahi hiç bilmiyorum çok sinir oldum Makoto Itou dedi: Aygıt yöneticisinden batarya sürücüsünü devre dışı bırakmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Devre dışı bıraktım fakat daha çok takılmalar olmaya başladı başka bir çözümü yokmudur? Son düzenleme: 21 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Makoto Itou dedi: Aygıt yöneticisinden batarya sürücüsünü devre dışı bırakmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. muhammedqqw dedi: Normalde tem tersi olması lazım o nasıl oluyor yav Genişletmek için tıkla... Vallahi hiç bilmiyorum çok sinir oldum Makoto Itou dedi: Aygıt yöneticisinden batarya sürücüsünü devre dışı bırakmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Devre dışı bıraktım fakat daha çok takılmalar olmaya başladı başka bir çözümü yokmudur?
mencu Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 selam. çözümü nasıl buldun ? Artı 0 Eksi