gambler28 Kilopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #11 mustaine dedi: ASUS almışsınız sanırım. MyASUS uygulamasından özelleştirme kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız? Oradan tam kapasite modunun seçildiğinden emin olun. Genişletmek için tıkla... Biraz çıkardım 90'a kadar oynadım şimdi tekrar deneyeyim dedim doluyor tam dolum için 11 dakika gerekli diyor. Dosya Ekleri aa.PNG 116,7 KB · Görüntüleme: 76
mustaine dedi: ASUS almışsınız sanırım. MyASUS uygulamasından özelleştirme kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız? Oradan tam kapasite modunun seçildiğinden emin olun. Genişletmek için tıkla... Biraz çıkardım 90'a kadar oynadım şimdi tekrar deneyeyim dedim doluyor tam dolum için 11 dakika gerekli diyor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #12 gambler28 dedi: Biraz çıkardım 90'a kadar oynadım şimdi tekrar deneyeyim dedim doluyor tam dolum için 11 dakika gerekli diyor. Genişletmek için tıkla... Şarj oluyor demek ki.
gambler28 dedi: Biraz çıkardım 90'a kadar oynadım şimdi tekrar deneyeyim dedim doluyor tam dolum için 11 dakika gerekli diyor. Genişletmek için tıkla... Şarj oluyor demek ki.
gambler28 Kilopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #13 mustaine dedi: Şarj oluyor demek ki. Genişletmek için tıkla... Evet ama muhtemelen yukarıdaki arkadaşın attığı başka konuda ki soru gibi %95-%96'nın üstüne çıkmıyor.
mustaine dedi: Şarj oluyor demek ki. Genişletmek için tıkla... Evet ama muhtemelen yukarıdaki arkadaşın attığı başka konuda ki soru gibi %95-%96'nın üstüne çıkmıyor.