H Halil İbrahim BİRGÜL Yoctopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum şarj olmuyor. Çoğu yöntemi denedim ve olmadı. Kullanılabilir (prize takılı) yazıyor ama dolmuyor bir türlü.
Birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum şarj olmuyor. Çoğu yöntemi denedim ve olmadı. Kullanılabilir (prize takılı) yazıyor ama dolmuyor bir türlü.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 18 11 Eylül 2022 #2 Halil İbrahim BİRGÜL dedi: Birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum şarj olmuyor. Çoğu yöntemi denedim ve olmadı. Kullanılabilir (prize takılı) yazıyor ama dolmuyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Priz takılı dediğine göre şarj aletiniz de sorun yok, bataryanız arızalı olabilir, bilgisi olan birine götürmekte fayda var.
Halil İbrahim BİRGÜL dedi: Birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum şarj olmuyor. Çoğu yöntemi denedim ve olmadı. Kullanılabilir (prize takılı) yazıyor ama dolmuyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Priz takılı dediğine göre şarj aletiniz de sorun yok, bataryanız arızalı olabilir, bilgisi olan birine götürmekte fayda var.
H Halil İbrahim BİRGÜL Yoctopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 En son çare gideceğiz artık. w1llard dedi: Priz takılı dediğine göre şarj aletiniz de sorun yok, bataryanız arızalı olabilir, bilgisi olan birine götürmekte fayda var. Genişletmek için tıkla...
En son çare gideceğiz artık. w1llard dedi: Priz takılı dediğine göre şarj aletiniz de sorun yok, bataryanız arızalı olabilir, bilgisi olan birine götürmekte fayda var. Genişletmek için tıkla...