Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Uzun yolculuklarda laptopmu şarj etmek için arabama inverter almak istiyorum. Laptop için yanlış bilmiyorsam 300 veya 500 watt yeterli olur. Amazon.com.tr Powermaster PM-11149 12 Volt - 1000 Watt Modifiye Sinüs İnverter - Fiyatı, Yorumları Powermaster PM-11149 12 Volt - 1000 Watt Modifiye Sinüs İnverter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almak mantıklı? Ya da önerebileceğiniz farklı bir model var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2024
Merhaba, Uzun yolculuklarda laptopmu şarj etmek için arabama inverter almak istiyorum. Laptop için yanlış bilmiyorsam 300 veya 500 watt yeterli olur. Amazon.com.tr Powermaster PM-11149 12 Volt - 1000 Watt Modifiye Sinüs İnverter - Fiyatı, Yorumları Powermaster PM-11149 12 Volt - 1000 Watt Modifiye Sinüs İnverter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almak mantıklı? Ya da önerebileceğiniz farklı bir model var mıdır?
rb26dett Kilopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 117 Çözümler 3 31 Mayıs 2024 #2 İnverter yerine laptopunuzun type-c şarj özelliği varsa çakmaklık soketinden şarj edebilen gan pd destekli bir şarj aleti almanız daha uygun olacaktır. Inverterlerın çoğu modifiye sinüs dalgaları üretiyor. Uzun vadede cihazınıza zarar verebilir.
İnverter yerine laptopunuzun type-c şarj özelliği varsa çakmaklık soketinden şarj edebilen gan pd destekli bir şarj aleti almanız daha uygun olacaktır. Inverterlerın çoğu modifiye sinüs dalgaları üretiyor. Uzun vadede cihazınıza zarar verebilir.