Laptop şarjı kesiyor

sead

Centipat
Daha fazla  
Selam herkese. Benim çok garip bir sorunum var. Laptopumu bataryasız kullanmaya başladım yaklaşık birkaç hafta önce. Ve bataryalı kullanırken sadece ama sadece oyunlara girdiğimde bilgisayar birkaç saniyeliğine kendini şarj etmeyi kesiyordu. Bataryayı çıkardıktan sonra da bu sorun devam etti ve haliyle batarya da bulunmadığı için bilgisayarın şarj olması bir anlığına dursa bile hemen kapanıyor. Dolayısıyla oyun oynayamaz hale geldim. Problemin ısı kaynaklı olmadığına ve şarj soketiyle de alakası olmadığına eminim çünkü sadece oyun oynadığım zaman yaşanıyor bu durum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Büyük ihtimal adaptörle veya girişle ilgili bir sorun var.

Büyük ihtimal adaptörle veya girişle ilgili bir sorun var.

Hocam dediğim gibi orada bir sorun olmadığına eminim çünkü sadece oyunlarda bu sıkıntı yaşanıyor. Laptop boşta 20 saat çalışsın yine kapanmıyor.

Hocam dediğim gibi orada bir sorun olmadığına eminim çünkü sadece oyunlarda bu sıkıntı yaşanıyor. Laptop boşta 20 saat çalışsın yine kapanmıyor.

Demek ki adaptör sorunlu yük binince kapanıyor.

Demek ki adaptör sorunlu yük binince kapanıyor.

Muhtemelen öyle. Yok mudur bir çözümü adaptör değiştirmekten başka? Bilgisayar içinden falan adaptöre binen yükü azaltamaz mıyız?

Muhtemelen öyle. Yok mudur bir çözümü adaptör değiştirmekten başka? Bilgisayar içinden falan adaptöre binen yükü azaltamaz mıyız?

Sanmam ama sorunun ne olduğunu hala tam olarak bilmiyoruz ama büyük ihtimal adaptördür. Anakartda olabilir ama büyük ihtimal adaptör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…