Benimki bitiyor seninki yine %93.Laptopu gece şarjdan çekerken şarjı %100'dü ve kapadım, sabah açtığımda ise %93'tü normal mi bu?
Laptopu gece şarjdan çekerken şarjı %100'dü ve kapadım, sabah açtığımda ise %93'tü normal mi bu?
Uyku modunda ise normal. Bilgisayarını kapayın.Laptopu gece şarjdan çekerken şarjı %100'dü ve kapadım, sabah açtığımda ise %93'tü normal mi bu?
Kapattım diye düşünüyorum ama gece uykulu uykulu acaba uyku moduna mı aldım diye düşünüyorum laptopda yeni daha 10 günlük.Bakalım yarın sabahta böyle olursa bir sıkıntı vardır demek.Uyku modunda ise normal. Bilgisayarını kapayın.
Laptop daha yeni hocam 10 günlük.Yani ömrü kısalmış ise çok normal yeni mi bataryanız?
Kapattım diye düşünüyorum ama gece uykulu uykulu acaba uyku moduna mı aldım diye düşünüyorum laptopta yeni daha 10 günlük. Bakalım yarın sabahta böyle olursa bir sıkıntı vardır demek.
Laptop daha yeni hocam 10 günlük.
Bakalım hocam bu gecede aynısını yaparsa bir sıkıntı vardır iadeyi düşünebilirim.Normal değil %7 şarj yemesi.
Laptop daha yeni hocam 10 günlük.
Memnunum ama laptoptan bakalım artık bidaha olursa iade ederimYeniymiş direkt iade verin hiç uğraşmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.