Saffet Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar benim laptopun sata 3 destekli olduğunu ben bilmiyorum ve çok araştırmama rağme bulamadım. Sizce nedir ? Dosya Ekleri Adsız.png 16 KB · Görüntüleme: 669
Arkadaşlar benim laptopun sata 3 destekli olduğunu ben bilmiyorum ve çok araştırmama rağme bulamadım. Sizce nedir ?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 4 Nisan 2015 #2 Modeli ne tam olarak? Samsung sitesinden bakabilirsin.
Emre Uğur Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 59 Yer İstanbul, Beşiktaş Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #3 www.piriform.com: Speccy - System Information - Free Download Benim kullandığım sevdiğim bir program tavsiye ederim. Pc ile ilgili farklı bilgilerede ulaşabilirsin. Bu programı açıp storage tıklarsan, bağlantı türünü görürsün.
www.piriform.com: Speccy - System Information - Free Download Benim kullandığım sevdiğim bir program tavsiye ederim. Pc ile ilgili farklı bilgilerede ulaşabilirsin. Bu programı açıp storage tıklarsan, bağlantı türünü görürsün.
Saffet Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #4 Silinen üye dedi: Modeli ne tam olarak? Samsung sitesinden bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Samsung sitesinde kendi modelim bulunmuyor. Modelim np370r5e-s05tr birde anakart sata girişi beyaz. Son düzenleme: 4 Nisan 2015
Silinen üye dedi: Modeli ne tam olarak? Samsung sitesinden bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Samsung sitesinde kendi modelim bulunmuyor. Modelim np370r5e-s05tr birde anakart sata girişi beyaz.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 4 Nisan 2015 #5 Satış sitelerinde olduğu belirtilmiş. Aygıt yöneticisinde USB ile ilgili başlığın altında görüyor olman lazım. NP370R5E (NP370R5E-S06TR) | Support | SAMSUNG Electronics Turkey Bu s06tr gerçi ama var.
Satış sitelerinde olduğu belirtilmiş. Aygıt yöneticisinde USB ile ilgili başlığın altında görüyor olman lazım. NP370R5E (NP370R5E-S06TR) | Support | SAMSUNG Electronics Turkey Bu s06tr gerçi ama var.
Saffet Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #6 Silinen üye dedi: Satış sitelerinde olduğu belirtilmiş. Aygıt yöneticisinde USB ile ilgili başlığın altında görüyor olman lazım. NP370R5E (NP370R5E-S06TR) | Support | SAMSUNG Electronics Turkey Bu s06tr gerçi ama var. Genişletmek için tıkla... Benim olmayan bir modelle karşılaştıramam. Benim chipset güneyköprü modeli hm70 bazıları hm65'in sata 3'ü desteklediği söyleniyor.
Silinen üye dedi: Satış sitelerinde olduğu belirtilmiş. Aygıt yöneticisinde USB ile ilgili başlığın altında görüyor olman lazım. NP370R5E (NP370R5E-S06TR) | Support | SAMSUNG Electronics Turkey Bu s06tr gerçi ama var. Genişletmek için tıkla... Benim olmayan bir modelle karşılaştıramam. Benim chipset güneyköprü modeli hm70 bazıları hm65'in sata 3'ü desteklediği söyleniyor.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 4 Nisan 2015 #7 Mobile Intel® HM70 Express Chipset HM70 de destekliyor ama destekliyor olması koydukları anlamına gelmez. Aygıt yöneticisinde varsa gözükür, programla da bakabilirsin ya da USB versiyon hızları belli, USB 3.0 stick varsa transfer miktarından anlarsın. Kitapçığında da yazar. Kolay gelsin.
Mobile Intel® HM70 Express Chipset HM70 de destekliyor ama destekliyor olması koydukları anlamına gelmez. Aygıt yöneticisinde varsa gözükür, programla da bakabilirsin ya da USB versiyon hızları belli, USB 3.0 stick varsa transfer miktarından anlarsın. Kitapçığında da yazar. Kolay gelsin.