KadoArslan Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #1 Laptop SATA yerine masaüstü PC harddisk taksam olur mu?
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 19 Nisan 2020 #2 Nereye sığdıracaksın onu?
KadoArslan Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #3 JaguX dedi: Nereye sığdıracaksın onu? Genişletmek için tıkla... Dışarıda durcak resimlere bakmak için takcam az bakıp çıkarıcam çalışır mı
JaguX dedi: Nereye sığdıracaksın onu? Genişletmek için tıkla... Dışarıda durcak resimlere bakmak için takcam az bakıp çıkarıcam çalışır mı
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 19 Nisan 2020 #4 KadoArslan dedi: Dışarıda durcak resimlere bakmak için takcam az bakıp çıkarıcam çalışır mı Genişletmek için tıkla... Aparatını alırsan USB girişinden harici olarak takabilirsin. Onun dışında direk takamazsın çünkü giriş 2.5'' senin elindeki ise 3.5''.
KadoArslan dedi: Dışarıda durcak resimlere bakmak için takcam az bakıp çıkarıcam çalışır mı Genişletmek için tıkla... Aparatını alırsan USB girişinden harici olarak takabilirsin. Onun dışında direk takamazsın çünkü giriş 2.5'' senin elindeki ise 3.5''.
KadoArslan Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #5 JaguX dedi: Aparatını alırsan USB girişinden harici olarak takabilirsin. Onun dışında direkt takamazsın çünkü giriş 2.5" senin elindeki ise 3.5". Genişletmek için tıkla... Peki hocam ilerde masaüstünü yapsam harddisk var bu SATA'yı onda kullanabilir miyim.
JaguX dedi: Aparatını alırsan USB girişinden harici olarak takabilirsin. Onun dışında direkt takamazsın çünkü giriş 2.5" senin elindeki ise 3.5". Genişletmek için tıkla... Peki hocam ilerde masaüstünü yapsam harddisk var bu SATA'yı onda kullanabilir miyim.
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 19 Nisan 2020 #6 KadoArslan dedi: Peki hocam ilerde masaüstünü yapsam harddisk var bu SATA'yı onda kullanabilir miyim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Laptop diskini masaüstünde mi kullanmayı soruyorsunuz?
KadoArslan dedi: Peki hocam ilerde masaüstünü yapsam harddisk var bu SATA'yı onda kullanabilir miyim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Laptop diskini masaüstünde mi kullanmayı soruyorsunuz?
KadoArslan Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #7 JaguX dedi: Anlamadım? Laptop diskini masaüstünde mi kullanmayı soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ileride pc yaparsam
JaguX dedi: Anlamadım? Laptop diskini masaüstünde mi kullanmayı soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ileride pc yaparsam
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 19 Nisan 2020 #8 KadoArslan dedi: Evet hocam ileride pc yaparsam Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin.