Laptop satıp masaüstü alınır mı?

242151

Kilopat
Ben 11. sınıfa gidiyorum. 2 ay önce Gaming laptop satın almıştık. (ROG STRIX 6513ıc) laptop almamın sebebi üniversitede sıkıntı olmasın diyeydi. Ancak şu anda üniversiteye giderken masaüstü sistemi götürebileceğimi ve laptopu satıp masaüstü almayı düşündüm. Satarken fiyatı ne kadar düşer? Yılbaşında fiyatlar artınca satmak daha mantıklı olarak düşündüm. Ardından yeni masaüstü sistem alırım. Mantıklı mı?

Eğer imkanın var ise sistemi şimdiden alıp laptopu sonrasında satmak daha mantıklı. Çünkü sen satacakken fiyat artacak ama aynı zamanda diğer sistemlere de zam gelecek.

O zaman yeni yılı bekle fiyatlar artsın öyle sat, sende sonrasında satın al. Kaça gideceği konusunda ise zamlardan sonra düşünmek daha sağlıklı olacaktır. Şu an için bir fikrim yok.

Üniversitede laptop daha iyi olur. Zaten sınava az kalmış. Ben olsam satmazdım.

Masaüstü al o zaman. Daha performanslı.

Eğer masaüstü alırsan daha iyi performans alırsın ve yeni ekran kartı RAM vs... Takman daha rahat olur bence şimdiden sat fiyatlar tsunami gibi yükseliyor daha dün baktığım yazıcı 999'dan 1200'e çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…