GTX 1650 Monster Abra A5 v16.7 modelini kullanıyorum. Sizce bunu satıp 16-17k bütçeye bir bilgisayar alabilir miyim? Almam mantıklı olur mu? Laptop aldığıma pişmanım.
GTX 1650 Monster Abra A5 v16.7 modelini kullanıyorum. Sizce bunu satıp 16-17k bütçeye bir bilgisayar alabilir miyim? Almam mantıklı olur mu? Laptop aldığıma pişmanım.
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Lutfen masaustu almadan once laptopu bir masaya koy bir hafta oyle kullan. Ben de laptop kullanıcısıydim, masaustu aldim. Simdi masaustu masanın üstünde tozlaniyor duruyor, be de laptopu kucagima alıp yatağımda, salonda dolanıyorum. Ben de bir nevi masaustu aldigima pişmanım. Ama ben netice de cok da oyun oynayan birisi degilim bir nevi pismanligimda o yuzden.
Masaustu de alacaksaniz @Prime777, @Caner Uncu sektore daha hakim onlari etiketleyelim bakalim hangisini onerecekeler.