Laptop satıp masaüstü + tablet alınır mı?

swxlvr

Hectopat
İyi Sosyaller, 2 ayı aşkın süredir laptop kullanıyorum. Monitör olarak 2K kullanıyorum fakat 1440p ayarlarda yeni çıkacak oyunları DLSS olmadan native olarak oynamam imkansız. DLSS 3 olsa bile yüksek ayarlarda 50-60 civarına çıkmak için optimize ayarlar yapmam gerekebiliyor. Laptopu %70 masada sabit olarak kullanmaktayım. ASUS'un sitesinden 38 bin liraya aldım, şu anda 40-43 arasında gidip geliyor. Tertemiz kullandım, 35 civarlarına satsam (en ölüsü 32) o bütçe ile tablet + geliştirmeye açık AM5 sistem almayı düşünüyorum. Ekosistem için iPad 10. nesil tercih edebilirim. Laptopu mobilitesi ve rahatlığı için tercih ettim fakat işimi klavyeli bir iPad de görebilir diye düşünüyorum. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Bunu yapmakta kararlıyım çünkü verdiğim paranın hakkını alamıyorum o paranın biraz üstüne 4070 Super'li bilgisayarlar geliyor, zaten masada kullandığım için de böyle bir tercih yapmak mantıklı olur diye düşündüm. Sistem önerileriniz var ise alabilirim, kasanın beyaz olması ve şu anlık ekran kartının olmaması tercihimdir. İşlemci bir süre ekran kartı olmadan kullanacağım için 7600 olabilir, oyun oynamaya başlarsam ekran kartı alırım 1440p için ekran kartı önerilerinize açığım.

Senin yaptıklarının aynısını ben de yaptım. RTX 2070'li bir laptopum vardı, sağa sola taşırım diye laptop aldım ama inan 10 kere dışarı çıkarmamışımdır. Zaten güçlü laptoplar bir de ağır oluyor uğraş dur ne gerek var. Laptopu satıp AM5 bir sistem aldım, okul için de iPad aldım ve oldukça memnun bir konumdayım. IPad'in verdiği zevki de ne laptop veriyor ne başka bir cihaz, çizim teknikleri öğrenmeye vb başladım, defter kullanmıyorum mesela artık, her şeyimi IPad'e yazıyorum üniversite dersleri vb. Kısacası masaüstü + tablet olayı çok mantıklı benim açımdan, tabi kişisel bir mesele bu kendine göre karar vermen lazım.

Anladım, ürünü satma konusunda nasıl bir yol izlemeliyim, fiyat önerisi verebilir misin?

Anladım, ürünü satma konusunda nasıl bir yol izlemeliyim, fiyat önerisi verebilir misin?
İlk önce yakınlarından başla bence. Daha sonra çeşitli 2.el uygulamalarına koy. Güncel pazara hakim değilim o yüzden fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…