Laptop seçimi: GTX 1050Ti vs. GTX 1050

Komutan Logar

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben üniversite öğrencisi olduğum için Gaming Laptop almayı düşünüyorum ama 1050 olan model ile 1050 Ti arasında yaklaşık 500₺ oynuyor. İki kartın hafızası da 4GB 128 bit. Neden Ti almalıyım? FPS testlerinde sadece 15 veya 20 FPS önde. Laptop için Mobility üretilmedi diye biliyorum. Normal kart GPU'su var diye biliyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta hep söylüyoruz. RAM ve depolamayı değiştirebilirsin ama bu sana oyun performansı olarak geri dönmez.

Yeri geleck, o makineye 32 GB RAM taksan bile atıyorum GTA 6'da GTX 1050 20 FPS verecek. Ama GTX 1050 Ti daha yüksek performans verecektir.

RAM gibi parçaların sonradan telafisi olabiliyor ancak ekran kartını değiştiremiyorsun. O yüzden alırken en iyi işlemci ve ekran kartı konfigürasyonuna sahip olan modeli tercih et.

1050Ti olan göründüğü gibi model ismiyle'de belli olacağı gibi daha iyi. Sana kalan paranın yetmesi . Yettiği kadar en iyisini alman gerekiyor leptopta.

Durumun müsait ise 1060'lı modellere yönel, TI olan gördüğün gibi biraz daha iyi ama 1060'lı olanlar çok daha iyi. Anlaşılan en az 2 veya 4 yıl kullanılacak bir makine. Ha 1050 TI da işini görür, benim eski makinemde GTX 850M vardı 1366x768 çözünürlükte her türlü işimi gördü.

1060'lı modellerde 1000₺ oynuyor. Sanırım bekleyip onu almak en mantıklısı.
0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…