Laptop servis dönüşü olaylar

Kerem Taha

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Programcı
Lenovo servisine y500 cihazım ısı sorunu ile verdim 02.04.2015 tarihin de ve fan arızası sebebiyle değişim gerçekleşti ve 5 gün sonra geri aldım cihazımı ama ne hikmetse işlemci ısıları ve laptop iç sıcaklıkları düştü ancak ekran kartı eskiden 2 saat oyun oynadığımda en fazla 94-95 derece olurken şimdi 70 ile başlayıp 1-2 dk sonra direk 100 derecelere çıkıyor ayrıca video izlerken ekran kartı 50 iken bir anda 60 oluyor ve fan devri sesi sessiz bir ortamda iken duyulur seviyeye çıkıyor eskiden yapmadığı bir şekilde bende tekrar servise yolladım bu sorun devam ediyor diye anlattık o kadar tek dediği şey normal diyor tekrar içini açıp bakmış bir sıkıntı yok deyip geri verdi tekrar denedim sorun devam ediyor yeni kayıt açın dedi tekrar cihazı bıraktım ertesi gün fiyat teklifi yollamışlar cihazın üstünde çizilme var 128 tl diye ne alaka ısınma ile bende geri verin cihazı dedim geri aldım bugün itibari ile sorun hala devam ediyor ısınmıyor gibi görünüyor ama tüm ısı ölçen programlarda 100 dereceleri görüyor sıkıntı ne olabilir ben macun yada gpu soğutma bloğuna temessızlık yapıyor diye düşünüyorum yardımcı olur musunuz ekran kartının yanması olasılığı yükseliyor giderek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…