Laptop servisi, temizlik için bilgisayarın sıfırlanacağını söyledi

TTfT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Huawei D15 bir laptopum var. Laptopun garantisinin bitmesine 3 ay kala temizliğe götürdüm. Bilgilerin yedeklenmesi gerektiğini çünkü sıfırlıyacaklarını söylediler. Bende reddettim. Sizce vermeli miydim?
Yoksa evde ya da mahalle de olan bilgisayar dükkanlarında yaptırsam güvenli olur muydu?

Güzel işini iyi yapan biri ise mahheledekinede verebilirsin.

Sıfırlayabiliriz mi dediler yoksa sıfırlayacağız mı dediler? Ayrıca neden reddettin?

Mahalle bilgisayarcısından uzak durun. Laptopun temizlenmesi için formata falan gerek yok, kendi servisi mi bunu diyen? Uygun torna vida varsa kendiniz yapabilirsiniz.

10 yıllık MacBook Pro'Mu hiç yardım almadan kendim söktüm temizledim geri topladım. Dikkat ettikten sonra çok korkulacak bir durum değil.

Sıfırlayabiliriz mi dediler yoksa sıfırlayacağız mı dediler? Ayrıca neden reddettin?

Windows 11'i en baştan kurup güncelleme yapacağız dediler. KVKK yasalarına göreymiş. Reddetme sebebim 200 GB'ya yakın veri var benim internetim inanılmaz kötü o kadar şeyi geri yüklemek aşırı uzun sürecekti.

Mahalle bilgisayarcısından uzak durun. Laptopun temizlenmesi için formata falan gerek yok, kendi servisi mi bunu diyen? Uygun torna vida varsa kendiniz yapabilirsiniz.

Evet kendi servisi. Garanti belgesinde yazan adrese gittim.
Uygun tornavida yok ama bulabilirim. Korkum böyle bir şey hiç yapmadım ve ilk bilgisayarım bozulmasından korkuyorum.

10 yıllık MacBook Pro'Mu hiç yardım almadan kendim söktüm temizledim geri topladım. Dikkat ettikten sonra çok korkulacak bir durum değil.

Anlıyorum zaten fan temizleyip geri kapatıcağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
internet konusundaki acınızı anlıyorum Ben de şu an temiz işletim sistemi kurmak istiyorum ama internet hızı sağ olsun

Evet kendi servisi. Garanti belgesinde yazan adrese gittim.
Uygun tornavida yok ama bulabilirim. Korkum böyle bir şey hiç yapmadım ve ilk bilgisayarım bozulmasından korkuyorum.

Kolay bir işlem. Fanı sökmenize aman aman gerek yok. Fanı elinizle tutup elektrikli süpürge ile çekebilirsiniz. Batarya soketini sökün ne olur ne olmaz.

internet konusundaki acınızı anlıyorum Ben de şu an temiz işletim sistemi kurmak istiyorum ama internet hızı sağ olsun
Ortak kaderler.
Kolay bir işlem. Fanı sökmenize aman aman gerek yok. Fanı elinizle tutup elektrikli süpürge ile çekebilirsiniz. Batarya soketini sökün ne olur ne olmaz.
Önceden ilgim vardı izlemiştim video onlarda da önce batarya soketini çıkartıyorlardı. Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…