Çözüldü Laptop ses çıkarıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

denister

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, büyük ihtimalle hata bende çünkü son bir buçuk senedir laptopu temizlettirmedim. Az önce laptopu açtığımda deli gibi ses çıkarıyordu. Bir şey olacak diye korkup hemen kapattım ama final ödevimi yapmam için bu hafta sonu bana lazım. Neyse laptopun çevresine bir bakayım diye kaldırdım içinden ekteki parça düştü, nasıl oldu anlamadım. Laptop zaten parçalanacak gibi ses çıkarıyordu, bir de bu eklenince iyice endişelendim. Tek çözüm servis mi, ne yapmam gerekiyor?

Biraz önce üç dört tane düştü bu kısımdan.

Güncel.

Dosya Ekleri

• IMG_20231215_122915.jpg
    IMG_20231215_122915.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20231215_124044.jpg
    IMG_20231215_124044.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20231215_124252.jpg
    IMG_20231215_124252.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Çözüm
Eğer sertse reçine gibi bir şey bu. Belki menteşe vb bir şeyi sabitlemek veya elektronik bir şeyi izole etmek için kullanılmış olabilir gibime geldi. Ama fandan düştüyse büyük ihtimalle dışardan girdi ve fan da attı. Belki daha önce içine kaçmışsa da şimdi düşmüştür. Şu anda laptopta o eski ses yoksa ve sorunsuz çalışıyorsa bir sorun yararacağını düşünmüyorum. Laptopun kapağını açıp kaparken de bir değişiklik hissetiysen büyük ihtimalle menteşesiyle alakalıdır.
Eğer sertse reçine gibi bir şey bu. Belki menteşe vb bir şeyi sabitlemek veya elektronik bir şeyi izole etmek için kullanılmış olabilir gibime geldi. Ama fandan düştüyse büyük ihtimalle dışardan girdi ve fan da attı. Belki daha önce içine kaçmışsa da şimdi düşmüştür. Şu anda laptopta o eski ses yoksa ve sorunsuz çalışıyorsa bir sorun yararacağını düşünmüyorum. Laptopun kapağını açıp kaparken de bir değişiklik hissetiysen büyük ihtimalle menteşesiyle alakalıdır.

Çözüm
Sen deyince kontrol ettim de evet, kapağı eskisine göre biraz ağır açılıyor. Yeniden açtım şimdi sesi çıkmıyor. Ben ne olur ne olmaz haftaya servise götüreyim bunu. Şimdilik işimi görsün de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı