Laptop setupa nasıl eklemeler yapılabilir?

MuhammetKa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI VECTOR 16 HX A13VHG-495TR Intel Core i7-13700HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4080 12GB 175W
Arkadaşlar setup bu şekilde. Bir tane Arctis Nova 5 ve bir tane VGN V87 mekanik oyuncu klavyesi alacağım. Sizce nasıl daha iyi yapabilirim? Nasıl eklemeler iyi olabilir? Bir monitor alıp laptopu kasa olarak kullanmayı da düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 20250626_101335.jpg
    213 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi

Şahsi düşüncem, monitöre gerçekten gerek yok. Nedeni, zaten laptop ekranlarının içindeki bileşenlerle uyumlu üretilmesi. Ayrı bir monitör almak cihazı boşa yormana neden olacaktır. Sana önerim hoparlör alabilirsin veya parasıyla 60Hz düz bir monitör alıp yanına da PlayStation 3 çekmek olur. Ben öyle yaptım şahsen, bayağı iyi oyunlar da var. Cihaza zaten kırıp yükleyebiliyorsun istediğin oyunları. Böylece güzel bir bilgisayarın ve PlayStation kombon olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayarın iç bileşenleri çok güçlü olduğu için monitor istiyordum aslında, ps fikri güzelmiş 3 veya 4 temiz 2. El alıp kombo yapılabilir hoparlorle birlikte. Fikriniz için çok sagolun<3

Şöyle bir laptop yanına konsol önermek tamamen mantıksız. Gidip bir gamepad ve monitör alın. Arkanıza yaslanıp oynayın, çoğu PS oyunu PC'ye geliyor zaten. O dandik klavyeden kurtulmaniz dediğiniz gibi iyi olur. 4080 olan Vector modeli yanlış görmüyorsam. Rahat rahat 2K oyunculuk sunar.

Evet hocam 4080 olan vector modeli. Klavye eski bir klavye ondan kesin kurtulacağım. Sizin öneriniz için çok teşekkür ederim. Zaten aklıma yatan bir fikirden kesin emin olmuş oldum.<3

Hocam bilgisayarın iç bileşenleri çok güçlü olduğu için monitor istiyordum aslında, PS fikri güzelmiş 3 veya 4 temiz 2. el alıp kombo yapılabilir hoparlorle birlikte. Fikriniz için çok sağ olun<3

Ne demek rica ederim eğer PS fikrini uygulayacaksanız PS4 Slim dışında PS4 tercih etmeyin bir de PS3 fat kasaları almayın kırmızı ve sarı ışık hataları oluyor sonra pişman olursunuz iyi eğlenceler

Ne demek rica ederim eğer PS fikrini uygulayacaksanız PS4 Slim dışında PS4 tercih etmeyin bir de PS3 fat kasaları almayın kırmızı ve sarı ışık hataları oluyor sonra pişman olursunuz iyi eğlenceler
tamamdır hocam sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…