bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #31 646148 dedi: Sessiz ortamda bayağı ses çıkarır evet, oyundayken rahatsız etmez ama bu RPM. Genişletmek için tıkla... Hmm sessiz ortamlarda olsam hiç böyle yüksek ses gelmiyor neyse benim fan sesinden yana bir sorunum yok quanta dediniz ama metal kasa benimki.
646148 dedi: Sessiz ortamda bayağı ses çıkarır evet, oyundayken rahatsız etmez ama bu RPM. Genişletmek için tıkla... Hmm sessiz ortamlarda olsam hiç böyle yüksek ses gelmiyor neyse benim fan sesinden yana bir sorunum yok quanta dediniz ama metal kasa benimki.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Ağustos 2023 #32 bilmemem dedi: Hmm sessiz ortamlarda olsam hiç böyle yüksek ses gelmiyor neyse benim fan sesinden yana bir sorunum yok quanta dediniz ama metal kasa benimki. Genişletmek için tıkla... Kasa üreticisi Quanta, yani metal kasanı yapan firma Quanta.
bilmemem dedi: Hmm sessiz ortamlarda olsam hiç böyle yüksek ses gelmiyor neyse benim fan sesinden yana bir sorunum yok quanta dediniz ama metal kasa benimki. Genişletmek için tıkla... Kasa üreticisi Quanta, yani metal kasanı yapan firma Quanta.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #33 646148 dedi: Kasa üreticisi quanta, yani metal kasanı yapan firma quanta. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anladım.
646148 dedi: Kasa üreticisi quanta, yani metal kasanı yapan firma quanta. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anladım.