Laptop sıfırladıktan sonra hep mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

merhabaknk34

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8gb ram
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5 10300h
Merhaba benim laptopuma virüs girdi FPS düşüktü ben de sıfırladım, format atmadım sıfırladım. Sıfırladıktan sonra düzeldi FPS yükseldi. Fakat mavi ekran almaya başladım. Belli aralıklarla mavi ekran alıyorum ve hep hata sebebi başka oluyor minidump dosya veriyorum yardımcı olursanız sevinirim. Minidump

Laptopta 1650 i510300H 8 GB RAM 1TB SSD var.

@Plyra yardım edebilir misiniz?

Güvenli mod da (İnternet dışında) tüm sürücüleri kaldırın ve "Driver Pack" ile yeniden yükleyin ayrıca bir dahaki sefer için 3. parti yazılımlar ile driverlerinizi yedeklerin.

Güvenli moda erişmek için açılışta f8 tuşuna basın ve güvenli mod'u seçin diğerlerini değil.

Güvenli mod da (İnternet dışında) tüm sürücüleri kaldırın ve "Driver Pack" ile yeniden yükleyin ayrıca bir dahaki sefer için 3. parti yazılımlar ile driverlerinizi yedeklerin.

Güvenli moda erişmek için açılışta f8 tuşuna basın ve güvenli mod'u seçin diğerlerini değil.
Driver Pack ve muadilleri yanlış veya eski sürücü yükleyebilen, tavsiye etmediğimiz yazılımlar. En güvenilir yol manuel olarak resmi sitesinden indirmek. Eğer resmi sitede de sürücü bulunamıyorsa Donanım Kimliğiyle Microsoft Update Catalog üzerinden güncelleştirme yapılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı