Laptop sıvı teması sonrası ne yapılır?

enscniba

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, bugün yaklaşık 1.5 ay önce aldığım Acer Nitro 5 AN515-58-70VR cihazımla oyun oynarken yanlışlıkla üstüne bira döktüm. Hemen laptopu ters çevirip sildim ardından kapatıp ters şekilde bir müddet beklettim. Biraz beklettikten sonra fön makinesinin soğuk ayarıyla biraz daha kuruttum. Birayı ilk döktüğümde de şu an da laptop hala çalışıyor herhangi bir ekran gitmesi vs. olmadı. Sadece kurumasını bekledikten sonra ilk çalıştırdığımda fanlar en son modda dönmeye başlayıp birden durdu. Hemen bilgisayarı kapattım. Biraz bekledikten sonra çalıştırdım herhangi bir sorun yok şu an. Touchpad ya da klavyede bozulan bir şey de yok. Sadece sıvı temasından kaynaklı klavyenin özellikle sağ tarafındaki tuşlarda biraz sertleşme var. Bir de hoparlörün sadece sol tarafından ses geliyor şu an. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Cihazın garantisi var dediğim gibi yeni aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…