Laptopta FIFA 23 oynarken bir anda siyah ekran verdi ve kendini yeniden başlattı. Sıcaklığın 90'ı geçtiğini sanmıyorum, sıcaklıktan olamaz. Ne olabilir?
Her şey olabilir RAM işlemci anakart güç kaynağı yazilimsal sorun bunu test ederek bulabilirsin ya da bilgisayar olay günlüğünden PC'nin kapandığı saate ki verdiği hataya bakiver.
Ben bu hatayı biliyorum abimlede başımıza gelmişti PSU kaynaklı oluyor genelde misal söyle anlatim abim render gibi agir islemlerde kullanıyor PC'yi tam güç yani 2. ekran taktığımız da render anlamıyor bu hatayi yiyordu 2.ekrani sokuyorduk render alirken ve sorun kalmıyordu netten de bakabilirsin yazilimsal da olabilir çözüm yolları var ama genelde PSU sorunu bu hata.
Bugün yine başıma geldi. Yine FIFA 23 oynarken oldu. Sıcaklık yüksek gibiydi o olabilir dedim ama 95 dereceleri geçtiğini sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla 100 dereceyi geçince kapanıyor. Bir dahakine sıcaklığı ölçüp bakarım.