umutt_t Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar laptop siyah ekranda kaldı YouTube'da videoları izledim. Win+alt+del kombinasyonu calısmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
Arkadaşlar laptop siyah ekranda kaldı YouTube'da videoları izledim. Win+alt+del kombinasyonu calısmıyor.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Laptopun açma düğmesine 4 5 saniye basılı tutun sonra laptopu bir daha açın.
umutt_t Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 trapcx dedi: Laptopun açma düğmesine 4 5 saniye basılı tutun sonra laptopu bir daha açın. Genişletmek için tıkla... Adamsın eyvallah. trapcx dedi: Laptopun açma düğmesine 4 5 saniye basılı tutun sonra laptopu bir daha açın. Genişletmek için tıkla... Abi Windows ekranı geldi sonra yine siyah ekranda kaldı Son düzenleme: 10 Temmuz 2024
trapcx dedi: Laptopun açma düğmesine 4 5 saniye basılı tutun sonra laptopu bir daha açın. Genişletmek için tıkla... Adamsın eyvallah. trapcx dedi: Laptopun açma düğmesine 4 5 saniye basılı tutun sonra laptopu bir daha açın. Genişletmek için tıkla... Abi Windows ekranı geldi sonra yine siyah ekranda kaldı
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 umutt_t dedi: Adamsın eyvallah. Abi Windows ekranı geldi sonra yine siyah ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Laptopa format atman gerek büyük ihtimalle dün ceza yemiştim cevap yazamadım.
umutt_t dedi: Adamsın eyvallah. Abi Windows ekranı geldi sonra yine siyah ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Laptopa format atman gerek büyük ihtimalle dün ceza yemiştim cevap yazamadım.
umutt_t Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 trapcx dedi: Laptopa format atman gerek büyük ihtimalle dün ceza yemiştim cevap yazamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağım illa bilgisayarcıya mı gitmem lazım.
trapcx dedi: Laptopa format atman gerek büyük ihtimalle dün ceza yemiştim cevap yazamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağım illa bilgisayarcıya mı gitmem lazım.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #6 umutt_t dedi: Nasıl atacağım illa bilgisayarcıya mı gitmem lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidersen senden 200 300TL alır ama istersen sana adım adım anlatabilirim sana gerekli olan en az 8 GB'lık USB flash ve de başka bir bilgisayar.
umutt_t dedi: Nasıl atacağım illa bilgisayarcıya mı gitmem lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidersen senden 200 300TL alır ama istersen sana adım adım anlatabilirim sana gerekli olan en az 8 GB'lık USB flash ve de başka bir bilgisayar.