Laptop sizce mantıklı mı?

Shura_Sama019

Hectopat
Ben laptop almak istiyorum ama şarj etme konusunda birazcık kafam karıştı bilen arkadaşlarım yardım edebilir mi acaba?

Laptop gezen kişiler için bir avantaj. Onun dışında masaüstü aynı fiyata daha iyi performans verir. Şarj konusu ise türe göre değişir. Gaming laptopların şarjı en fazla 3-4 saat dayanırken Ultrabook'ların şarjı günü devirebiliyor.

Oyun içinse masaüstü almalısın ama laptop gezen kişiler için çok iyi ve taşıyıp evin her yerinde bakabilirsin sabah kahvaltıda sosyal medyada gezmak akşam yatakta film izlemek böyle avantajlar unutulmamalı.

Ben laptop almak istiyorum ama şarj etme konusunda birazcık kafam karıştı bilen arkadaşlarım yardım edebilir mi acaba?

Sürekli seyahat eden biriysen laptop daha mantıklı. Ama sen çoğunlukla evde iken PC de vakit geçiriyorsan masaüstü al derim. Laptopta masaüstüyle aynı parçaları 2 katı pahalıya alabiliyorsun çünkü. Şarj ile ilgili ne sıkıntı olabilir ki? Biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…