A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 1 Temmuz 2023 #11 ThrottleStop dedi: Lenovo. Ben Lenovo'da açınca garanti bandı yırtılıp garanti gidiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti bandı olmaz zaten genelde ve Lenovo açmana izin veriyor, açabilirsin.
ThrottleStop dedi: Lenovo. Ben Lenovo'da açınca garanti bandı yırtılıp garanti gidiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti bandı olmaz zaten genelde ve Lenovo açmana izin veriyor, açabilirsin.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #12 Sağolun hocam laptopun zarar görmesine karşın servise göndereceğim servisten maksimum kaç günde gelir bilginiz var mı?
Sağolun hocam laptopun zarar görmesine karşın servise göndereceğim servisten maksimum kaç günde gelir bilginiz var mı?
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 1 Temmuz 2023 #13 ThrottleStop dedi: Sağ olun hocam laptopun zarar görmesine karşın servise göndereceğim servisten maksimum kaç günde gelir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok, yoğunluğa göre değişir.
ThrottleStop dedi: Sağ olun hocam laptopun zarar görmesine karşın servise göndereceğim servisten maksimum kaç günde gelir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok, yoğunluğa göre değişir.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #14 Tamamdır hocam Yardımlarınız için sağolun.
eminmetehan Kilopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #15 Bazı laptop markaları soğutucu bloğu vidasının üzerine bant yapıştırıyor, eğer bant varsa söküp termal macunu falan değiştiremezsin garanti dışı kalır. Blokla hiç uğraşmadan temizlersin.
Bazı laptop markaları soğutucu bloğu vidasının üzerine bant yapıştırıyor, eğer bant varsa söküp termal macunu falan değiştiremezsin garanti dışı kalır. Blokla hiç uğraşmadan temizlersin.