Laptop soğutucu bilgisayara zarar verir mi?

Kusayyy

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar kendime bir laptop soğutucu aldım. Bu soğutucu 300 RPM ile 2200 RPM arasında hava verebiliyor. Şimdi birkaç sorum olacak. Bu soğutucunun kablosu Type-A'dan Type-A'ya (USB girişi şeklinde). Ben bu soğutucuyu bilgisayarın USB girişine mi takmalıyım yoksa herhangi bir adaptörle mi çalıştırayım? Bilgisayarın girişinde çalıştırmak bilgisayara zarar verir mi veya zorlar mı? Bir de fanı yüksek ayarlarda açmak iç bileşenlere zarar verir mi?

Powerbank kullanabilirsin. Benim sistemimde prize telefon kablosuyla bağladığım powerbank soğutucuya Power Supply görevi görüyor, geçici olarak bilgisayara bağlayabilirsin.
Zaten prizde olan bilgisayarın zora düşeceğini sanmıyorum, yüksek ayarlarda kullanabilirsin istersen, ben arada en yüksek 4x2200 RPM güçte çalıştırıyorum çoğunlukla 1800 RPM kullanıyorum, keyfi devam et işte.

Başlığa gelirsek, eğer zarar verseydi forumda kırmızı fontla yazılı olurdu, rahat olunuz.
Toz yapabilir denilirdi eskiden ki artık neredeyse bütün soğutucularda toz önleyici filtre var, bu sorunda çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı