TX Acnbred Red Alert 6 Led Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Sogutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Frisby FNC-5230ST 4 Adet Fanlı Ledli LCD Kontrol Panelli Pro Standlı Notebook Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu iki ürünü buldum tatmin de etti ikisi 6 fanlı olanın plastik malzemesi kötü deniyor genellikle ve bütçemi aşıyor diğer mavili olan ise genellikle daha stabil yorumları var ve bence daha şık duruyor.
Ayrıca ben öyle mükemmel bir soğutma zaten beklemiyorum ama bozulan 2 fanlı soğutucum en azından FPS drop'umu sıfıra indirdi çok soğutmamasına rağmen amacım eski soğutucumun biraz daha iyisini almak sadece karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler.
Küçük bir ekleme gün içerisinde alacağım (28 Aralık) ve termal macun yenileme daha mantıklı demeyin yaşadığım yerde bunu yaparken laptopa zarar veren çok insan var ve evde kendim yapmam riskli ayrıca tek fan var bilgisayarda.
(Ayrıca FPS drop'um 5 yıl aradan sonra tekrar başladı)
Belki gören ve almak isteyenler için tedeübelerimi söyleyeyim Frisby Fnc5230 u aldım ve memnun kaldım soğutma gayet iyi 90 derecelerden 78 83 arası göremeye başladım Bf1 de FPS drop tamamen gitti tabi burada kendi adıma tecrübelerimi söylüyorum herkeste aynı olmayabilir.