M m3rttt34 Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar bu Amazon.com.tr laptopu aldım. Oyun için kullanacağım, güzel bir soğutucu almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Arkadaşlar bu Amazon.com.tr laptopu aldım. Oyun için kullanacağım, güzel bir soğutucu almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ebolas Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Çözümler 1 2 Aralık 2024 #2 Soğutucuya fazla para verme zaten çok bir işe yaramıyorlar. Alacaksan alüminyum al plastik alma faydadan çok zararı olur.
Soğutucuya fazla para verme zaten çok bir işe yaramıyorlar. Alacaksan alüminyum al plastik alma faydadan çok zararı olur.
M m3rttt34 Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 Ebolas dedi: Soğutucuya fazla para verme zaten çok bir işe yaramıyorlar. Alacaksan alüminyum al plastik alma faydadan çok zararı olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Ebolas dedi: Soğutucuya fazla para verme zaten çok bir işe yaramıyorlar. Alacaksan alüminyum al plastik alma faydadan çok zararı olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.