Elimde bir laptop var altına soğutucu almak istiyorum, bütçe 2K'ya kadar maksimum.
@Nagumo
@Mert Can Urcan
@kxy
@Nagumo
@Mert Can Urcan
@kxy
Son düzenleme:
Geç oldu belki, Zalman çok güzel bir seçenek. 7 yıldır çalışıyor bendeki tek fanlı fakat üretimden kaldırıldı.Elimde bir laptop var altına soğutucu almak istiyorum, bütçe 2K'ya kadar maksimum.
@Nagumo
@Mert Can Urcan
@kxy
Geç oldu belki, Zalman çok güzel bir seçenek. 7 yıldır çalışıyor bendeki tek fanlı fakat üretimden kaldırıldı.
Eğer bir yerlere taşımayacaksan, dönmesi etmesi açısından şu da güzeldir.
Dizüstü Bilgisayar Standı, Ayarlanabilir Yükseklik, Soğutucu Fanlı, Alüminyum, Gümüş : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dizüstü Bilgisayar Standı, Ayarlanabilir Yükseklik, Soğutucu Fanlı, Alüminyum, Gümüş : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Benim Zalman'ım tek fanlı ve 7 yıldır adaptörle çalıştırıyorum gerektiğinde, USB ile fazla çalıştırmadım. Elimdeki modelden yok piyasada, diğer Zalman da çok güzeldir.Kuzenim için aldığı günden beri açık p yüzden Zalman mı daha iyidir sisizn attıpınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.