F Fowder Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Merhaba laptop soğutucu almayı düşünüyorum ama laptopun klavyesini kullanıyorum. Soğutucu alınca harici klavye almam gerekir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2024
Merhaba laptop soğutucu almayı düşünüyorum ama laptopun klavyesini kullanıyorum. Soğutucu alınca harici klavye almam gerekir mi?
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 852 Makaleler 4 Çözümler 28 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Ben soğutucu ile laptopun klavyesini kullanıyorum. Daha rahat bile oluyor.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.200 Makaleler 4 Çözümler 51 6 Haziran 2024 #3 Kullanabiliyorsunuz hocam.
F Fowder Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 Ama bileğinizi rahatsız etmiyor mu? Meriç Çeliktekin dedi: Ben soğutucu ile laptopun klavyesini kullanıyorum. Daha rahat bile oluyor. Genişletmek için tıkla...
Ama bileğinizi rahatsız etmiyor mu? Meriç Çeliktekin dedi: Ben soğutucu ile laptopun klavyesini kullanıyorum. Daha rahat bile oluyor. Genişletmek için tıkla...
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 852 Makaleler 4 Çözümler 28 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #5 Fowder dedi: Ama bileğinizi rahatsız etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Çoğunun yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz zaten. Ben rahatsız olmuyorum ama belki siz olursunuz. Kişiden kişiye değişir.
Fowder dedi: Ama bileğinizi rahatsız etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Çoğunun yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz zaten. Ben rahatsız olmuyorum ama belki siz olursunuz. Kişiden kişiye değişir.