mzrkahmt39 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 124 10 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar sizce laptop soğutucular işe yarıyor mu? Yarıyorsa ucuz ve kaliteli soğutucu önerebilir misiniz?
Arkadaşlar sizce laptop soğutucular işe yarıyor mu? Yarıyorsa ucuz ve kaliteli soğutucu önerebilir misiniz?
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2019 #2 3 çeşit ucuz soğutucu kullandım hiçbirinin faydasını görmedim, sadece altında yüksek bir platform görevi görüyor. CM UC3 Plus modelini kullandım sonradan 10-15 derece arası fark ediyordu oyunlarda.
3 çeşit ucuz soğutucu kullandım hiçbirinin faydasını görmedim, sadece altında yüksek bir platform görevi görüyor. CM UC3 Plus modelini kullandım sonradan 10-15 derece arası fark ediyordu oyunlarda.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 10 Şubat 2019 #3 Kaliteli olduğu sürece işe yarıyor. Paraya kıyıp 100-150₺ bandında bir ürün alırsanız uzun süre hem soğutma sağlar hemde kendini hızlı amorti eder.
Kaliteli olduğu sürece işe yarıyor. Paraya kıyıp 100-150₺ bandında bir ürün alırsanız uzun süre hem soğutma sağlar hemde kendini hızlı amorti eder.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 10 Şubat 2019 #4 Bu soğutucuyu kullanıyorum, CPU rahat 70 Dereceyi görür iken şimdi 66 derece oluyor: Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook Fiyatı Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Bu soğutucuyu kullanıyorum, CPU rahat 70 Dereceyi görür iken şimdi 66 derece oluyor: Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook Fiyatı Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
PenguenTV Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 150 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi - Öğrenci 10 Şubat 2019 #5 İlk olarak dizüstü bilgisayarı temizlemek ve termal macun değiştirmek gerekiyor. Bir çok dizüstü bilgisayarın içini açtığım zaman kanallar çok fena toz bitirmişti. Fotoğrafını koyacağım örnek olarak. Yani diyeceğim temizliği yaptıktan sonra zaten ısı miktarları düşer. Ben dizüstü bilgisayar kullanırken işi borularının olduğu kapağı açıp dizüstü bilgisayar soğutucusu üzerine öyle koyardım ve 20 derece düşüş olurdu. Dizüstü bilgisayar klavyesini de söküp kendi fanın'ın denk geldiği yere ek bir fan daha koymuştum ve oyunlarda kasmalar, ısınmalar çözülmüştü. Bim'de satılan 20 TL gelen fan iş görmez tabii ki. Trust veya inca markaları güzel fakat daha pahalli markalarda var. Önemli olan tercih erken tek fan olması ve büyük olması daha idealdir.
İlk olarak dizüstü bilgisayarı temizlemek ve termal macun değiştirmek gerekiyor. Bir çok dizüstü bilgisayarın içini açtığım zaman kanallar çok fena toz bitirmişti. Fotoğrafını koyacağım örnek olarak. Yani diyeceğim temizliği yaptıktan sonra zaten ısı miktarları düşer. Ben dizüstü bilgisayar kullanırken işi borularının olduğu kapağı açıp dizüstü bilgisayar soğutucusu üzerine öyle koyardım ve 20 derece düşüş olurdu. Dizüstü bilgisayar klavyesini de söküp kendi fanın'ın denk geldiği yere ek bir fan daha koymuştum ve oyunlarda kasmalar, ısınmalar çözülmüştü. Bim'de satılan 20 TL gelen fan iş görmez tabii ki. Trust veya inca markaları güzel fakat daha pahalli markalarda var. Önemli olan tercih erken tek fan olması ve büyük olması daha idealdir.