Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 2 Haziran 2020 #1 Bu tür soğutucular gerçekden işe yarıyor mu? Deneyen arkadaşlar kaç derece soğuttuğunu veya işe yarayıp yaramadığını yazsın lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2020
Bu tür soğutucular gerçekden işe yarıyor mu? Deneyen arkadaşlar kaç derece soğuttuğunu veya işe yarayıp yaramadığını yazsın lütfen.
Anim8or Hectopat Katılım 9 Nisan 2018 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Animator , Game & Visual Artist 2 Haziran 2020 #2 Benzer bir modelini kullandım. Gerçekten verim alamadım. Dizüstünün alt plastiğini soğutmak dışında bir etkisi olmadı. Cihazla uyumluysa bu tip bir soğutucu daha verimli oluyor.
Benzer bir modelini kullandım. Gerçekten verim alamadım. Dizüstünün alt plastiğini soğutmak dışında bir etkisi olmadı. Cihazla uyumluysa bu tip bir soğutucu daha verimli oluyor.
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 2 Haziran 2020 #3 Cihazınızın alttaki ısı deliklerine denk gelirse etkisi olur. Denk gelmezse pek işe yaramaz diyemem sonuçta altı boş olduğundan biraz fark eder.
Cihazınızın alttaki ısı deliklerine denk gelirse etkisi olur. Denk gelmezse pek işe yaramaz diyemem sonuçta altı boş olduğundan biraz fark eder.