Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 5 Mart 2024 #1 İnca'nın bir tane fan soğutucusunu kullanıyorum ama laptop aşağı kayıyor. Soğutucu da da tutacak yok. Nasıl bunu kendim yapabilirim?
İnca'nın bir tane fan soğutucusunu kullanıyorum ama laptop aşağı kayıyor. Soğutucu da da tutacak yok. Nasıl bunu kendim yapabilirim?
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.361 Çözümler 72 5 Mart 2024 #2 Evde silikon tabancası varsa laptopun alt kısmına gelecek şekilde sıkın. Biraz da düşecek kısma sıkarsanız sorun kalmaz. Eğer yoksa çok absürt bir çözüm olacak ama laptopu oraya bantlayabilirsiniz. Belki çift taraflı bantta iş görür.
Evde silikon tabancası varsa laptopun alt kısmına gelecek şekilde sıkın. Biraz da düşecek kısma sıkarsanız sorun kalmaz. Eğer yoksa çok absürt bir çözüm olacak ama laptopu oraya bantlayabilirsiniz. Belki çift taraflı bantta iş görür.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.000 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 Kartonu yataylamasına bantlayabilirseniz o bile laptopu tutar.