Laptop soğutucusu önerisi

Cooler Master R9-NBC-U3PK-GP Notepal U3 Plus 3 Fanlı 19" Notebook Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri 17.3" laptoplar için bunu.
Cooler Master R9-NBC-U2PS-GP NotePal U2 Plus 17" Alüminyum Notebook Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri 15.6" laptoplar için bunu öneririm.

Ben de laptopum için araştırıyorum en uygun ve en kaliteli olarak bunları buldum açıkçası. Fanları dilediğin gibi değiştirebiliyorsun falan.

@MWIZARD Hocam notepal U2 nasıl acaba 2 küçük fan yeterli olur mu? Bende bundan almayı düşünüyorum ama kararsızımda.

Hocam notepal U2 nasıl acaba 2 küçük fan yeterli olur mu? Bende bundan almayı düşünüyorum ama kararsızımda.
RPM değerleri yeterli hocam açıkcası. Kullanımıda baya rahat ve sade. Fanların yerlerini ayarlamakta bence işlemci ekran ksrtı hava noktaları gibi yerlere yönlendirmeye kolaylık sunuyor ve oldukça sessiz deniliyor. Çok ağır sistemler için belki 3 fanlı versiyonu daha iyi olacaktır ya da büyük 2 fan olan modeller deepcooler ve monster ürünlerinde mevcuttu oda. Taşıması biraz daha ağır ama.

RPM değerleri yeterli hocam açıkçası. Kullanımıda bayağı rahat ve sade. Fanların yerlerini ayarlamakta bence işlemci ekran ksrtı hava noktaları gibi yerlere yönlendirmeye kolaylık sunuyor ve oldukça sessiz deniliyor. Çok ağır sistemler için belki 3 fanlı versiyonu daha iyi olacaktır ya da büyük 2 fan olan modeller deepcooler ve Monster ürünlerinde mevcuttu oda. Taşıması biraz daha ağır ama.

Ben notepal U2 ve Deep cool multi Core X6 arasında kaldım açıkçası. Taşıma sıkıntım yok sadece performansa önem veriyorum bayağı kararsızım.

Ben notepal U2 ve Deep cool multi Core X6 arasında kaldım açıkçası. Taşıma sıkıntım yok sadece performansa önem veriyorum bayağı kararsızım.
Deep cool multi Core X6 sizin için daha iyi olacaktır hocam o zaman. Performansı ve kullanışlılığı arasında çok fark yok arasında lakin 4 fan destekli ve ayarlanabilir olması bence önemli bir özellik. Şahsen Deep cool daha mantıklı geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı