Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta öncesinde bilgisayarim için soğutucu sipariş etmiştim. Kullanmaya başladım fakat kullandıktan bir süre sonra soğutucunun USB kısmının çok ısındığını fark ettim. Bu sıcaklık USB portuna veya anakarta zarar verir mi?
Bunu düşünmemin sebebi sabah oyuna girmiştim soğutucuyu açtım ama açılmadı USB portunu kontrol ettim fare falan taktım benim faremde problem çıkarttı başka cihazlar denedim onlarda problem çıkartmadı acaba USB portuna zarar mı veriyor diye bu yüzden düşünmüştüm.
Bunu düşünmemin sebebi sabah oyuna girmiştim soğutucuyu açtım ama açılmadı USB portunu kontrol ettim fare falan taktım benim faremde problem çıkarttı başka cihazlar denedim onlarda problem çıkartmadı acaba USB portuna zarar mı veriyor diye bu yüzden düşünmüştüm.
Frisby Fnc-5230st 4 Adet Fanlı Ledli Lcd Kontrol Panelli Pro Standlı Notebook Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
bu modeli almıştım yorumları baya olumluydu ama bilemiyorum
Frisby Fnc-5230st 4 Adet Fanlı Ledli Lcd Kontrol Panelli Pro Standlı Notebook Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Anladım hocam sabahleyin bilgisayardan oyun girecektim sogutucuyu açayım dedim soğutucu açılmadı fareyi falan denedim o uçta temazsızlık yaptı farklı cihazlarda denedim hepsinde çalıştı problem ne olabilir burada bir bilginiz var mı?
Anladım hocam sabahleyin bilgisayardan oyun girecektim sogutucuyu açayım dedim soğutucu açılmadı fareyi falan denedim o uçta temazsızlık yaptı farklı cihazlarda denedim hepsinde çalıştı problem ne olabilir burada bir bilginiz var mı?
Hocam bilgisayarın içinden azcık anlıyorsanız alt kasayı açın. Fazla ısıdan USB'ye giden kablo yanmış olabilir. Temazsızlık var diyorsun kablo temas etmiyor olabilir.
Hocam bilgisayarın içinden azıcık anlıyorsanız alt kasayı açın. Fazla ısıdan USB'ye giden kablo yanmış olabilir. Temazsızlık var diyorsun kablo temas etmiyor olabilir.
Bilgisayarın garantisi devam ettiği için açarsam büyük ihtimalle garanti dışı kalacak bu yüzden açamıyorum ama sadece farede çalışmıyor diğer USB ile bağladıklarımın hepsi çalıştı kablo yanmış mıdır ki.