Selamlar öncelikle. Yakın bir zamanda laptopuma sıfır kurulum yapacağım. Isınmasını engellemek için 2 yıldır kullandığım küçük fan bozulmaya başladı. Bende bu yüzden kaliteli bir soğutucu almaya karar verdim. Aklıma, 4 yıldır laptopa termal macun sürmediğim aklıma geldi ve termal macunda almaya karar verdim. Bütçem Max 230 TL. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
Çok pahalılar ve sıcaklıkları gözle görülür düzeyde etkilediğini göremedim henüz, bilgisayarın konumunu yükselttiği için bilek ağrısı yapması da cabası. Harici klavye, fare, ekran temizleme sıvısı gibi şeyler alınabilir o parayla.
Çok pahalılar ve sıcaklıkları gözle görülür düzeyde etkilediğini göremedim henüz, bilgisayarın konumunu yükselttiği için bilek ağrısı yapması da cabası. Harici klavye, fare, ekran temizleme sıvısı gibi şeyler alınabilir o parayla.
Laptop klavyesini kullanmıyorum. 2 yıldır kullandığım küçük fan, gözle görülür derecede ısınmayı engelledi. Geçen hafta bozulmaya başladı ve oyunlar da FPS düşüşü yaşamaya başladım.
Soğutucu alacaksan vakumlu soğutucu öneririm. Ama kullanırken laptopun fanını sökmeni tavsiye ediyorum. Çünkü fanlar çakışıp anakarta yük bindiriyor. Arızaya sebep oluyor.
Soğutucu alacaksan vakumlu soğutucu öneririm. Ama kullanırken laptopun fanını sökmeni tavsiye ediyorum. Çünkü fanlar çakışıp anakarta yük bindiriyor. Arızaya sebep oluyor.