pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #1 Benim bir laptop sogutucum var onu prize takarak kullanirsam sorun olur mu? Bendeki bu videodaki sogutucu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Benim bir laptop sogutucum var onu prize takarak kullanirsam sorun olur mu? Bendeki bu videodaki sogutucu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yusufegekaya0 Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 1.376 Çözümler 13 Yer Karabük/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit İşlemci: İ511400H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ Ram: 16 Gb 8X2 Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd Mouse: Logitech G102 MousePad: SteelSeries QCK Medium Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / İçerik Üreticisi 26 Mart 2024 #2 Bir sıkıntı olmaz aksine daha iyi olur laptopu yormaz daha iyi performans verir.
K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 631 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #3 pwomwpw dedi: Benim bir laptop sogutucum var onu prize takarak kullanirsam sorun olur mu? Bendeki bu videodaki sogutucu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eski 5v telefon adaptörlerinden kullanırsan iyi olur.
pwomwpw dedi: Benim bir laptop sogutucum var onu prize takarak kullanirsam sorun olur mu? Bendeki bu videodaki sogutucu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eski 5v telefon adaptörlerinden kullanırsan iyi olur.
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2024 #4 Bir sıkıntı çıkmaz aynı fanı bende kullanıyordum. Ekstra: Bu fan laptopunu soğutabiliyor mu? Bende neredeyse hiç soğutma yapmıyordu.
Bir sıkıntı çıkmaz aynı fanı bende kullanıyordum. Ekstra: Bu fan laptopunu soğutabiliyor mu? Bende neredeyse hiç soğutma yapmıyordu.
P Primaparticip Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #5 5v adaptör kullanır isen sorun olmaz. Aynı soğutucuyu 3.1 USB ile kullanıyorum oda 9volt a denk geliyor.
5v adaptör kullanır isen sorun olmaz. Aynı soğutucuyu 3.1 USB ile kullanıyorum oda 9volt a denk geliyor.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #6 SymesLORD dedi: Bir sıkıntı çıkmaz aynı fanı bende kullanıyordum. Ekstra: Bu fan laptopunu soğutabiliyor mu? Bende neredeyse hiç soğutma yapmıyordu. Genişletmek için tıkla... prize takinca iyi sogutuyor
SymesLORD dedi: Bir sıkıntı çıkmaz aynı fanı bende kullanıyordum. Ekstra: Bu fan laptopunu soğutabiliyor mu? Bende neredeyse hiç soğutma yapmıyordu. Genişletmek için tıkla... prize takinca iyi sogutuyor
P Primaparticip Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #7 SymesLORD dedi: Bir sıkıntı çıkmaz aynı fanı bende kullanıyordum. Ekstra: Bu fan laptopunu soğutabiliyor mu? Bende neredeyse hiç soğutma yapmıyordu. Genişletmek için tıkla... Aman aman bir faydası yok ama hiç yoktan iyi.
SymesLORD dedi: Bir sıkıntı çıkmaz aynı fanı bende kullanıyordum. Ekstra: Bu fan laptopunu soğutabiliyor mu? Bende neredeyse hiç soğutma yapmıyordu. Genişletmek için tıkla... Aman aman bir faydası yok ama hiç yoktan iyi.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #8 Bu ataptor ile kullanıyorum. Dosya Ekleri Untitled.png 271,1 KB · Görüntüleme: 40
P Primaparticip Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #9 Sorun olmaz muhtemelen.