Laptop soğutucuyu şarj aletine takmak

Furkxn

Decapat
Daha fazla  
Soğutucuyu laptopa takıyorum da yavaş çalışıyor gibi 6 fanlı, şarj aletine takacağım da patlamayalim diye burada sorayim dedim önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucuyu laptopa takıyorum da yavaş çalışıyor gibi 6 fanlı, şarj aletine takacağım da patlamayalim diye burada sorayim dedim önce.
Ben hep öyle kullanıyorum ama soğutucuya zararlımı bilmem.

Ben hep öyle kullanıyorum ama soğutucuya zararlımı bilmem.
Hep dediğin ne kadar süredir telefon şarjıyla kullanıyorsun? Ve benim soğutucu 2 haftalık incə 6 fanlı kutu içinde 2 tarafı da aynı kare usbden geldi (type A olmasi lazım)

Hep dediğin ne kadar süredir telefon şarjıyla kullanıyorsun? Ve benim soğutucu 2 haftalık incə 6 fanlı kutu içinde 2 tarafı da aynı kare usbden geldi (type A olmasi lazım)
5 aydır öyle kullanıyorum.

Hep dediğin ne kadar süredir telefon şarjıyla kullanıyorsun? Ve benim soğutucu 2 haftalık incə 6 fanlı kutu içinde 2 tarafı da aynı kare USB'den geldi (type a olmasi lazım)

2 senedir soğutucumu şarj aletine takılı kullanıyorum Samsung veya iPhone adaptörlerini bile kullandım hiçbir problem yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…