Laptop SSD boot ekranında kalıyor

efegerger

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
RAM
4GB 1066 MHz
SSD veya HDD modeli
Longline 120GB S400
Ekran kartı
ATI Radeon HD 4550/5100
Anakart
Laptop ana kartı
İşlemci
i3 330M
Merhaba. Ben laptopuma SSD taktığımda SSD'yi görüyor, ancak boot ekranına geldiğimizde sadece _ böyle bir şey gidip gidip geliyor. SSD'yi görüyor. SSD seçili. USB ile format denedim yine aynı sorun. SSD'yi çıkarıp içinde Windows olan HDD taktığımda çalışıyor eskiden böyle değildi. SSD açılırdı.

Yeniden Windows kurmalısınız. Sanırım masaüstünde kullandığınız bir diski laptopa taktınız, sorun ondan olabilir.

Ha bir de boot menüye girip SSD'yi birinci sıraya çekmeyi deneyin.

Yeniden Windows kurmalısınız. Sanırım masaüstünde kullandığınız bir diski laptopa taktınız, sorun ondan olabilir.

Ha bir de boot menüye girip SSD'yi birinci sıraya çekmeyi deneyin.

1. sıraya çekmeyi denedim bir şey olmadı. Ve doğrudur masaüstünden alıp laptopa takdığım. Ayrıca format USB'si denediğimde yine aynısı oluyordu.

1. sıraya çekmeyi denedim bir şey olmadı. Ve doğrudur masaüstünden alıp laptopa takdığım. Ayrıca format USB'si denediğimde yine aynısı oluyordu.

Ben bir şekilde halletmiştim ama 6-7 ay önceydi hocam, nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Sanırım USB'ye Windows yükleyip USB'yi 1. sıraya çekip kurulum yapmıştım.

Ben bir şekilde halletmiştim ama 6-7 ay önceydi hocam, nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Sanırım USB'ye Windows yükleyip USB'yi 1. sıraya çekip kurulum yapmıştım.

Öyle oluyor zaten fakat işte çalışmıyor.

İkisini aynı anda takabiliyorsanız disk klonlama deneyebilirsiniz.
Ya da SSD'nin durumunu kontrol edebilirsiniz belki de ömrü bitmiştir?

İkisini aynı anda takamıyorum. Ömrü bitmemiş SSD'yi görüyor ve _ ekranında kalıyor.

İkisini aynı anda takamıyorum tek giriş var. Ve ömrü bitmemiş yeni aldım.

Acaba Windows USB'sini hatalı kurmuş olabilir misiniz? Legacy yerine UEFI kurulum yapmak gibi.
önceden bu usb ile kurulum yaptım ayrıca ssd nin içinde windows var ama işte o ekranda kalıyor.ve kurduğumda usb ye hiç karışmadım

SSD'yi masaüstünden alıp laptopa taktığını belirtmişsin, acaba masaüstünde 2. bir disk var mı? Windows kurarken boot bölümünü 2. diske kuruyor genellikle eğer 2. bir disk var ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…