opakss Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #1 Laptopumu temizlik ve yükseltmek için SSD ekleyeceğim. Laptopu alırken Windows da almıştık. SSD değişince Windows'u baştan mı kuracağım?
Laptopumu temizlik ve yükseltmek için SSD ekleyeceğim. Laptopu alırken Windows da almıştık. SSD değişince Windows'u baştan mı kuracağım?
Large TV Man Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Aralık 2023 #2 2. slota SSD takacaksanız hayır. Son düzenleme: 8 Aralık 2023
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.595 Makaleler 4 Çözümler 57 8 Aralık 2023 #3 Mevcutu çıkartıp daha yüksek bir SSD takacaksan evet yeniden kuracaksın. Ek bir slotun var ilave edeceksen yeniden kurmana gerek yok.
Mevcutu çıkartıp daha yüksek bir SSD takacaksan evet yeniden kuracaksın. Ek bir slotun var ilave edeceksen yeniden kurmana gerek yok.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #4 Mevcut olanı çıkartıp yerine yenisini takarsan elbette.
opakss Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #5 drjacob dedi: Mevcut olanı çıkartıp yerine yenisini takarsan elbette. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yapacaktım yalnız 1 tane vida var imkansız çıkmıyor mecbur tamir ettircem format parası ssd takma parası cart curt bi ton para gidecek gibi.
drjacob dedi: Mevcut olanı çıkartıp yerine yenisini takarsan elbette. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yapacaktım yalnız 1 tane vida var imkansız çıkmıyor mecbur tamir ettircem format parası ssd takma parası cart curt bi ton para gidecek gibi.