Laptop SSD ve HDD görmüyor

Brayden

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
Adata su650
Ekran kartı
Amd radeon m420
ASUS X540up i5 7200 8 GB DDR4 RAM AMD Radeon M420 2 GB ekran kartlı laptopumda format atıp güncellemeleri tamamlayıp bilgisayarı kapattığımda bilgisayar ne SSD'yi ne de HDD'yi görüyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü her şey geliyor format attım bilgisayarı kapattım dışarı çıktım SSD ve HDD'yi ne BIOS'ta ne de Windows kurulum ekranında görebildim Shift+F10 komut diziminden hiçbir yerden düzelmiyor secure bot kısmını kapatıp denedim her şeyi yaptım maalesef hiçbir türlü SSD ve HDD'yi görmüyor çözümleriniz varsa çok mutlu olurum bu arada HDD ve SSD'nin yerlerini birçok kez değiştirdim tek tek denedim yine de görmüyor.

Görüntü her şey geliyor format attım bilgisayarı kapattım dışarı çıktım SSD ve HDD'yi ne BIOS'ta ne de Windows kurulum ekranında görebildim Shift+F10 komut diziminden hiçbir yerden düzelmiyor secure bot kısmını kapatıp denedim her şeyi yaptım maalesef hiçbir türlü SSD ve HDD'yi görmüyor çözümleriniz varsa çok mutlu olurum bu arada HDD ve SSD'nin yerlerini birçok kez değiştirdim tek tek denedim yine de görmüyor.

Boot ekranında gözüküyor mu ?

Hayır maalesef.

HDD sökün SSD de sökün sonra sadece SSD takın kabloların yerine oturduğundan emin olun. Öyle deneyin.

HDD sökün SSD de sökün sonra sadece SSD takın kabloların yerine oturduğundan emin olun. Öyle deneyin.

BIOS ekranında SSD nasıl gözüküyor? Reis atabilir misin? BIOS'tan sonra İngilizce disk hatası alıyor musunuz?

BIOS ekranında SSD nasıl gözüküyor? Reis atabilir misin? BIOS'tan sonra İngilizce disk hatası alıyor musunuz?

BIOS ekranında SATA bölümünde birşey gözükmüyor

Dosya Ekleri

• B235EFFD-F6E0-4CA7-852B-A9D11100D74E.jpeg
    B235EFFD-F6E0-4CA7-852B-A9D11100D74E.jpeg
    105,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 0B777246-333D-4FE5-B697-2B1EABA6E32A.jpeg
    0B777246-333D-4FE5-B697-2B1EABA6E32A.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı