H Hydradioactive Hectopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 77 17 Ekim 2020 #1 Merhaba bilgisayarımda M.2 SSD slotu bulunmakta ama NVMe mi normal mi almam gerektiğine karar veremiyorum. Pin kısmı 3 bölmeden oluşuyorsa NVMe desteklediği anlamına mı geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2020
Merhaba bilgisayarımda M.2 SSD slotu bulunmakta ama NVMe mi normal mi almam gerektiğine karar veremiyorum. Pin kısmı 3 bölmeden oluşuyorsa NVMe desteklediği anlamına mı geliyor?
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Ekim 2020 #2 NVMe slotu varsa NVMe al. SSD'den kat kat daha hızlıdır zaten. Ama pin kısmında ne dedin anlayamadım
H Hydradioactive Hectopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 77 17 Ekim 2020 #3 İki çeşit pin bulunuyor hangisini seçmem gerektiğini tam anlayamadım. SATA M.2 mi almalıyım yoksa NVMe mi nasıl karar vericem. Black Swordsman dedi: NVMe slotu varsa NVMe al. SSD'den kat kat daha hızlıdır zaten. Ama pin kısmında ne dedin anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım görmen için alıntılamam gerekiyordu. Son düzenleme: 17 Ekim 2020
İki çeşit pin bulunuyor hangisini seçmem gerektiğini tam anlayamadım. SATA M.2 mi almalıyım yoksa NVMe mi nasıl karar vericem. Black Swordsman dedi: NVMe slotu varsa NVMe al. SSD'den kat kat daha hızlıdır zaten. Ama pin kısmında ne dedin anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım görmen için alıntılamam gerekiyordu.