Laptop standı alınır mı?

pinking88

Attopat
Daha fazla  
Kuponla birlikte 370'e alabiliyorum. 15 inç Lenovo Legion Gaming laptopum için almayı düşünüyorum sizce alayım mı? Elimde zaten Zalman NS2000 laptop soğutucu var ama hava üfledikleri için laptopun hava kanallarını tersine falan itiyor gibi söylemler duyduğum için fanlı soğutuculardan vazgeçme kararı aldım. Sizce bunu alayım mı? Dedikleri doğru mu?
Ürün Linki:

Ürünü bilmiyorum ama bence fanlı standlar gereksiz. Laptopu yükseltin hava akımı kolaylaşsın yeter.

Kuponla birlikte 370'e alabiliyorum. 15 inç Lenovo Legion Gaming laptopum için almayı düşünüyorum sizce alayım mı? Elimde zaten Zalman NS2000 laptop soğutucu var ama hava üfledikleri için laptopun hava kanallarını tersine falan itiyor gibi söylemler duyduğum için fanlı soğutuculardan vazgeçme kararı aldım. Sizce bunu alayım mı? Dedikleri doğru mu?
Ürün Linki:
Evet ya benimde hep dusundugum sey. Havayi onlar terse üflemiyormu. Ben supurge mantigi gibi calismalari gerektigini dusunuyorum. Havayi icine ceksin yani. Sicak havayi.

Her türlüsünü kullandım fanlı fansız, hatta mucit oldum 4000 RPM li fan ile modifiye bile ettim süpürge sesi oldu :) Fazla bi işe yaramıyor, gerçi 4000 RPM işe yarıyor ama ses çok fazla oluyor. En temizi şu aşağıda verdiğim link, güven bana

Araştırmalarım sonucunda Legion serisi için soğutuculu ya da soğutucusuz standın farkı olmuyormuş soğutma sistemi sayesinde. Gene de herkese teşekkür ederim. Almayacağım sanırım Zalman NS2000 ile devam gibi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı