Laptop standı gerekli mi?

Monster Huma iş bilgisayarım var çok oyun oynamıyorum ama fanlar hep çalışıyor. Bakımdan da yeni geldi aslında. Stant iş görür mü bir de serin çalışması haricinde bir artısı var mı? (görüş açısı vs.)

Ağır çalıştırmıyorsanız gerek kalmayabilir. Görüş acısı konusunda bana kalırsa iyi performans sağlıyorlar dik durmak zorunda kalmıyorsunuz ve klavyede yatay oluyor bilek yormuyor.

Gerekli. Alçak masada oynuyorsan ve boyun ağrısı yaşıyorsan alabilirsin. Ayrıca hava akışı daha iyi olacağı için sıcaklıklar da düşer.

Fanların çıkış yerine göre 5 10 derece soğutabiliyor ayrıca doğru açıdan kullanınca omurga sağlığına da iyi gelir. Ben tuunex kullanıyorum bu arada fiyatı biraz daha pahalı ama kaliteli.

Laptop'un Altı kalkacağı için hava akışı laptop için iyi bir şekilde sağlanacak. Fanlı alırsan daha iyi olur malum yaz ayındayız ne kadar serin tutarsak o kadar iyi olur.

Fanlı alsan 1-2 derece fark yaratıyor. Karşılaştırma videosunu izleyin öyle önerin.
1-2 derece fark mı yaratıyor? Ben eski laptopumu soğutucu olmadan kullandığımda oynanmaz durumdaydı çok donuyordu. Soğutucu aldıktan sonra altını kaldırdım oynadım resmen yeni bilgisayara geçmiş gibiydim o derece. Kullandığın alana da bağlı oluyor bu durum hava akışı kötü, kapalı bir alansa 1-2 derece o zaman olur.

Laptopun altı kalkacağı için hava akışı laptop için iyi bir şekilde sağlanacak. Fanlı alırsan daha iyi olur malum yaz ayındayız ne kadar serin tutarsak o kadar iyi olur.

Fark yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı