Laptop takılan SSD'yi görmüyor

AlphaGameAZ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün yeni Acer Nitro 16 aldim FreeDOS olarak geldi Windows 11'li flash belleğim var takiyorum hiçbir turlu SSD'yi gormuyor format ekraninda laptop 0 el aldım yep yeni CTRL s VMD ayarıda açılmıyor. Acil yardım lazım, ben laptopa laptop bana bakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemcin nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Intel işlemcin varsa tabi bu. AMD olanlarda sebep nedir bilmiyorum hocam.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka bu hem Intel olanlar için hem de çok eski artik bununla yapılmıyor VMD de bende gozukmuyor.

Kanka bu hem Intel olanlar için hem de çok eski artik bununla yapılmıyor VMD de bende gozukmuyor.
Daha geçen yaptım sürücünün güncel hali ile çalışıyor hocam ama sadece Intel işlemcilerde olduğunu unutmuşum. Nitro 16'lar Ryzen ile geliyordu.

AMD ise laptop modelinin sürücüleri olduğu siteden işlemci alakalı dosyaları indirip kurabilirsin işe yarayabilir Intel'deki mantık gibi ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…