Çözüldü Laptop Tam Şarjda Performans Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SKaan2

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Hızlıca konuya giriş yapıyorum. Bilgisayarım şarja takılı iken (tam dolu %100) verdiği performans, şarjda olmadığı yani batarya kullanırken ki zamana göre daha az performans sunuyor. Bilgisayarı şarjdan çıkardığım an oyunda 20-30 FPS artış gözlemleyebiliyorum. Fakat şarjda iken(%100) aynı performansı sağlayamıyorum. Güç seneçeklerindeki ayar her zaman "Yüksek Performans"da bulunmaktadır. Çok garip bir sorun, yardımcı olabilirseniz sizden rica edeceğim.

Şimdiden herkese teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güç seçenekleri > Yüksek Performans > Pllan ayarlarını değiştir > Bu plan için varsayılan ayarları geri yükle seçeneği ile ilk ayarlara döndürüp deneyin. Normalde Şarja takılı iken çok daha iyi performans vermesi lazım. Bir de laptop şarja takılırken bataryayı çıkarıp deneyin. Ayrıca batarya takılıyken şarjda oyun oynamanın bataryaya zararları olduğu söyleniyor.

güçseçenekleri.jpg
Güç seçenekleri > Yüksek Performans > Pllan ayarlarını değiştir > Bu plan için varsayılan ayarları geri yükle seçeneği ile ilk ayarlara döndürüp deneyin. Normalde Şarja takılı iken çok daha iyi performans vermesi lazım. Bir de laptop şarja takılırken bataryayı çıkarıp deneyin. Ayrıca batarya takılıyken şarjda oyun oynamanın bataryaya zararları olduğu söyleniyor.

güçseçenekleri.jpg

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı