G giberellin Megapat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 138 24 Nisan 2017 #1 Yeni kulaklık aldım. Kulaklığımda biri mikrofon biri de hoparlör olmak üzere 2 adet jack var ama benim laptopta tek jack girişi var. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2017
Yeni kulaklık aldım. Kulaklığımda biri mikrofon biri de hoparlör olmak üzere 2 adet jack var ama benim laptopta tek jack girişi var. Ne yapmam lazım?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Nisan 2017 #2 giberellin dedi: Yeni kulaklık aldım. Kulaklığımda biri mikrofon biri de hoparlör olmak üzere 2 adet jack var ama benim laptopta tek jack girişi var. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ek bir ses kartı alarak sorunu çözebilirsin.Hemde daha iyi performans alırsın.Ama dikkat et ses kartları genellikle USB girişli oluyor.Boş USB'in var mı?
giberellin dedi: Yeni kulaklık aldım. Kulaklığımda biri mikrofon biri de hoparlör olmak üzere 2 adet jack var ama benim laptopta tek jack girişi var. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ek bir ses kartı alarak sorunu çözebilirsin.Hemde daha iyi performans alırsın.Ama dikkat et ses kartları genellikle USB girişli oluyor.Boş USB'in var mı?
Scarface34 Hectopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #3 Kulaklık Mikrofon Speaker Y Splitter Çift Jack Çıkışlı Kablo - n11.com Şöyle bir ürün sorununuzu giderecektir.
Kulaklık Mikrofon Speaker Y Splitter Çift Jack Çıkışlı Kablo - n11.com Şöyle bir ürün sorununuzu giderecektir.
G giberellin Megapat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 138 29 Nisan 2017 #4 Scarface34 dedi: Kulaklık Mikrofon Speaker Y Splitter Çift Jack Çıkışlı Kablo - n11.com Şöyle bir ürün sorununuzu giderecektir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler işe yaradı
Scarface34 dedi: Kulaklık Mikrofon Speaker Y Splitter Çift Jack Çıkışlı Kablo - n11.com Şöyle bir ürün sorununuzu giderecektir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler işe yaradı