Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.671 Makaleler 8 Çözümler 226 Yer İstanbul 31 Ağustos 2020 #11 Webcam kullanan insan dedi: 64 bit hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü buradan yükleyin. Ekran kartı yerine ilk önce format atmanızı öneriyorum.
Webcam kullanan insan dedi: 64 bit hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü buradan yükleyin. Ekran kartı yerine ilk önce format atmanızı öneriyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 31 Ağustos 2020 #12 Blacksidemre dedi: Ekran kartı sürücüsünü buradan yükleyin. Ekran kartı yerine ilk önce format atmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kuracaktık hocam. Niçin format öneriyorsunuz?
Blacksidemre dedi: Ekran kartı sürücüsünü buradan yükleyin. Ekran kartı yerine ilk önce format atmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kuracaktık hocam. Niçin format öneriyorsunuz?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.671 Makaleler 8 Çözümler 226 Yer İstanbul 31 Ağustos 2020 #13 Webcam kullanan insan dedi: Windows 10 kuracaktık hocam. Niçin format öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Format, bilgisayarı tamamen temizler. Direk Windows 10'a yükseltmek pek doğru değil bence.
Webcam kullanan insan dedi: Windows 10 kuracaktık hocam. Niçin format öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Format, bilgisayarı tamamen temizler. Direk Windows 10'a yükseltmek pek doğru değil bence.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 31 Ağustos 2020 #14 Blacksidemre dedi: Format, bilgisayarı tamamen temizler. Direk Windows 10'a yükseltmek pek doğru değil bence. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam galiba formatlanıyormuş disk?
Blacksidemre dedi: Format, bilgisayarı tamamen temizler. Direk Windows 10'a yükseltmek pek doğru değil bence. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam galiba formatlanıyormuş disk?