Laptop temizliği kaç TL tutar?

Daha fazla  
Laptopumun içini temizletmek istiyorum sadece içindeki tozlar alıncak. Kaç TL'dir sizce?

700'den aşağı yapacaklarını sanmıyorum termal macun değişimi yapmayacaksan kendin bir fırça yardımı ile yaparsın boşuna para vermene gerek yok.

Nasıl termal macun zorunlu mu? (çok anlamıyorumda)

Yani bakım zamanı geldiyse laptopun ısınıyorsa fanlarından ses çıkıyorsa termal macunun da değişmesi gerekebilir ben dediğim gibi 700'den aşağı yapacaklarını sanmıyorum.

Şeyden korkuyorum eğer ki bir yerine yanlışlıkla bir şey yaparsam sorun olur diye.

Aslında korkulacak bir şey yok biraz el becerine güveniyorsan yaparsın boşuna gidip para vermenin anlamı yok.

Şeyden korkuyorum eğer ki bir yerine yanlışlıkla bir şey yaparsam sorun olur diye
YouTube üzerinden videolara bakabilirsin. Cidden aşırı zor değil. 2 tane vida açıp toz alacaksınız sonrasında bakır kısmın vidalarını açıp macun süreceksiniz. YouTube üzerinden iyice bak yap. Herkes bilerek doğmuyor sonuçta.

2018'den beridir aktif kulaniliyor laptop dediklerin hepsi var yüksek fan sesi isinma vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…