Laptop temizliği nasıl yapılmalı?

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, 1 yıl oldu bu laptopu alalı ve hala format atmadım ama düşününce bir virüs veya gözle görülebilir performans düşüşü görmedim o yüzden dosya temizliği sistem sağlığı vs işler yapmak istiyorum. Bunun için hangi uygulama veya nereden bakabilirim veya gereksiz şeyleri silebileceğim bir rehber var mı detaylı olarak?

Kanka format at cihaz rahatlasın 1 yıldır format atmamıssın.

Kanka format at cihaz rahatlasın 1 yıldır format atmamıssın.
Katılmıyorum. Ne alaka? Babam cihazına 7 yıldır format atmıyor ve ilk çıkan M.2'lerden SSD var cihazında ve halen ilk gün ki hızında cihaz. Halen taş gibi. 1 yıl geçince ne oluyor? Cihaz mı yavaşlıyor ne alaka?

Hocam alalı 1 yıl oldu ama bir performans düşüşü veya bir sorun yok sebepsiz yere atmaya gerek yok bence.

Ben olsam atardım 1 yıl uzun bir süre bir sebep olması bile atardım.

Size TreeSize Free programını öneririm SSD veya hddnizde depolama alanını tüketen bölümleri yüzdelik dilimlere ayırarak işinizi bayağı kolaylaştırır bende kullanıyorum gayet basit ve iyi bir uygulama.

Çok doğru tespit.

Teşekkürler hocam.

Yalnız Yusuf arkadaşın profilinde son etkinliklere bakınca tam mahalle bilgisayarcısına uygun kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…