Laptop temizliği nerede yaptırılır?

• Konuyu başlatan diU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 6.039

diU

Kilopat
Biliyorsunuz bu laptoplara belli bir zamandan sonra fan temizliği yapmak gerekiyor, malum bu laptoplar hassas cihazlar ve benim bu tarz cihazlara elim hiç yatkın değil kasa olsa hallederdim de laptop işi biraz sıkıntı, bilgisayarcılara da güvenemiyorum. Laptopu aldığım firmanın teknik servisine göndersem temizlik yapabilirler mi?

Bence güvenilir bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz. Özellikle kıyı mahallelerdeki değil de merkezdeki bilgisayarcılara.

Laptop temizlemek aşırı basit. Ucu mıknatıslı kaliteli bir yıldız tornavida alın. Yumuşak bir fırça alın. Bir de şu termal macunu sipariş verin. YouTube'da bir çok içerik mevcut bu konuyla alakalı. Başta biraz zorlanabilirsiniz fakat zamanla iyi ki bilgisayarcıya götürmemişim dersiniz.

Merkezdeki bilgisayarcılara bile güvenme derim. Hatta servise bile güvenme. Bulunduğum konumun en isim yapmış bilgisayarcısına ssd taktırıp fan temizliği yaptırdım bilgisayarın dört yanından bir tarafı tam oturmuyordu en son.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı