Laptop temizliği serviste yaptırmak vs evde yapmak

Ücret alındı mı, size tekrar kaç gün içerisinde ulaştı?

Garantisi olduğu için ücret almıyorlar. Yollamadan önce mesaj attım hem termal macun sürülmesi hem SSD taktırılması servis dışında yapılırsa garanti dışı kalır dediler. Geçen sene kasım gibi almıştım alır almaz yollayıp SSD taktırdım 3 haftada geldi. 1 ay önce termal macun ve bakım temizlik için yolladım 1.5 haftada falan geldi.

Termal macun değişimi ve fan temizliği zor bir işlem değil. Başta hiç deneyimim olmamasına rağmen kolaylıkla yapmıştım. Sıcaklıklar değişim öncesinde basit işlemlerde bile 85' i bulurken şimdi uzun oyun seanslarında bile 70 civarında. Kendinize güveniyorsanız elle yapmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Sanırım bende servise yollayacağım. Fanların falan tozu alınması lazım genel temizlik ve macun yenilenmesi. Merak ettiğim bir konu var acaba sürülmesini istediğimiz özel macunu yanında yollasak onu sürdürebilme imkanımız varmı servise ? Çünkü bedavaya sürdükleri macunun kalitesine açıkçası pek güvenmiyorum.

Ben 55TL'ye kaliteli bir macun almıştım onu sürdüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…